Любимец на сектор "Г": Много ме боли за ЦСКА


Любимец на сектор "Г": Много ме боли за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2010 0

Бившият нападател на ЦСКА, а сега играч на Динамо (Киев) - Жуниор Мораеш, разкри, че много страда заради случилото се с "червения" тим. Както е известно, "армейците" бяха пратени във "В" група, заради натрупани дългове.

"ЦСКА отиде в трета дивизия, но не по спортен принцип, а заради големи дългове. Много съжалявам, че се случи така с моите бивши отбори - ЦСКА< Металург и Глория. Изпитвах истинско удоволствие да играя за всеки от тях. Съжалявам, много съжалявам", заяви Мораеш пред украинските медии.

Нападателят разкри още, че за него индивидуалните награди не са на първо място и това, че в България бе признат за най-добър голмайстор не го е направило щастлив.

"Индивидуалните показатели за мен не са на първо място. За мен смисълът на футболния мач е в победата. Въобще не ме засяга дали бележа, или не. Преди всичко аз съм отборен играч. Няма значение дали ще вкарам 19, 20 или само 2 гола. Важното е отборът да побеждава и да печели трофеи. В предишните ми клубове спечелих много индивидуални награди - станах голмайстор на българското първенство, бях признат за най-добър нападател в румънския шампионат, но отборите ми не спечелиха трофеи. И аз не бях щастлив!", казва бившият играч на ЦСКА.

Мораеш отговори и на един любопитен въпрос - дали е вярно, че бразилците предпочитат секса пред футбола.

"Това зависи от човека. Но ако говорим общо, то между двете неща може да поставим знак за равенство. По принцип не е трудно да се съвместяват. Бразилците така правим", сподели голаджията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички