ЦСКА трепери заради кражба на тийнейджър


ЦСКА трепери заради кражба на тийнейджър
Снимка: cska.bg

1472 0

В ЦСКА започнаха да мислят как да обвържат с клуба изгряващата звезда Радой Божилов, пише "Меридиан мач". Атакуващият халф направи много добро впечатление в летните контроли на „червените“. Ръководството на "червените" е притеснено, че някой може да отмъкне таланта, който няма договор с клуба.

Причината е, че заради изпадането на ЦСКА в аматьорския футбол играчите нямат професионални договори. Това означава, че те могат да бъдат взети от някои от водещите отбори у нас при добра финансова оферта.

Радой Божилов игра през пролетта като преотстъпен в Добруджа, където остави отлични впечатления и израсна много. Той се върна на „Армията“ през лятото, като се очаква да бъде един от основните футболисти в състава на Христо Янев през новия сезон.

В ЦСКА обаче не разчитат само на афишираната любов на Божилов към клуба, а ще се опитат да обвържат таланта с дългосрочен договор. Целта е по този начин на „Армията“ да се застраховат срещу бягство на таланта, който вече влезе в полезрението и на селекционера на младежкия национален отбор Антони Здравков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички