ЦСКА: Капацитетът на стадиона бе намален, за да се гарантира сигурността на феновете


ЦСКА: Капацитетът на стадиона бе намален, за да се гарантира сигурността на феновете
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

1332 0

Ръководството на ЦСКА публикува информация в социалните мрежи относно участието на тима в квалификациите за Лигата на конференциите. От нея стана ясно, че "армейците" ще гостуват на Македония ГП в Скопие, а капацитетът на съоръжението ще бъде допълнително редуциран.

Ето какво съобщиха от клуба:

"Официално: гостуването на ЦСКА на Македония Гьорче Петров от втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите ще се проведе в Скопие.

Стадион “Петър Милошевски”, на който ще се играе мачът, е тренировъчната база на футболния съюз на Северна Македония. Капацитетът е 2500 места, които след решението, ще бъдат редуцирани до 1250, за да се гарантира сигурността на феновете.

След няколко дни на комуникация между органите на реда, двата клуба и УЕФА, в крайна сметка бяхме уведомени, че срещата ще се проведе по първоначален план, а не в Струмица, каквото беше предложението от македонска страна.

Стана ясен и евентуалният следващ съперник на ЦСКА в трети кръг. При победа над Македония Гьорче Петров ще се изправим срещу победителя от двойката Сейнт Патрикс Атлетик (Ирландия) и Мура (Словения)."

Вижте кой е евентуалният съперник на "червените" в следващия кръг!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички