Линч и събличане чака играчите на ЦСКА при нов гаф


Линч и събличане чака играчите на ЦСКА при нов гаф
Снимка: БГНЕС

2296 0

Играчите на ЦСКА може да бъдат съблечени, ако допуснат поредния си слаб резултат при домакинството на Черно море. Това се отнася до повечето нови попълнения, които срещу Дунав само разходиха екипа и записаха поредната си загуба в първенството с 0:2, пише "24 часа".

Особен дразнител в следващия кръг е, че варненци се водят от легендата на "Левски" и доскорошен директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо. При евентуално дори и равенство могат да се очакват доста тежки минути за футболистите.

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА вече го няма

Феновете са категорични, че в момента единствената вина е у играчите, след като всичко за първи път от години им е платено и те трябва да мислят единствено за футбол. При загубата от Дунав ЦСКА е отправил само четири точни удара във вратата на символичните домакини, докато те имат цели 5 и два гола. Това въобще не говори за някаква класа от страна на гостите, а напротив.

Браво, Еди! От 6:0 до 0:2 за 8 месеца...

ЦСКА за сметка на това има предимство при ударите извън вратата и корнерите. Нито веднъж играч на гостите не е попадал в засада, което означава, че отпред положението е доста зле. До момента „червените" нямаха и един сериозен мач срещу някой от лидерите в първенството, а вместо това допуснаха втори пореден гаф срещу новак в елита след този срещу Верея.

От новите попълнения, които бяха взети на пожар преди мача в Разград, като титуляр започна единствено Станислав Манолев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички