Левски, ЦСКА, БФС и СДВР взеха решение да бъдат допуснати гостуващи фенове на Вечното дерби


Левски, ЦСКА, БФС и СДВР взеха решение да бъдат допуснати гостуващи фенове на Вечното дерби
Снимка: БГНЕС / колаж: Actualno.com

1593 0

Днес (23 април) стана ясно, че на Вечното дерби между ЦСКА и Левски тази събота (27 април) ще бъдат допуснати гостуващи фенове (тези на "синия" клуб) след съвещание, в което участие взеха представители на двата отбора, СДВР и БФС.

Фенове на Левски ще има!

За това потвърди директорът на направление "Първенства и турнири към БФС" - Валентин Чакъров, след срещата в сградата на СДВР.

Още: В ЦСКА било хаос? Подигравки с Ел Маестро, храна в боклука и неспазване на "закон"?

"Ще има публика и фенове на двата отбора, и двата тима се държаха разумно на срещата. Дано всичко е наред. И двата отбора заявиха, че очакват на дербито 12-13 хиляди души от двата клуба", заяви Чакъров пред медиите.

"Днес не е коментирано предложението на Левски да няма гостуваща публика. Футболът е за феновете. Аз съм да има диалог и разбирателство, а феновете да се радват на футболната игра и да няма това, което става напоследък. Разбирателство между двата клуба имаше. Дано феновете проумеят, че това е една игра и по-добрият да спечели. Да няма такива неща, както напоследък. Заставаме на позицията футболната игра да радва феновете. Не е хубаво, когато няма по трибуните", добави още управникът в БФС.

Странно решение от страна на Левски?

Припомняме, че само преди броени дни мажоритарният собственик на "сините" - Наско Сираков, заяви, че не трябва да има гостуваща публика по време на Вечното дерби. Самият той бе категоричен, че не иска да поема отговорност, ако се случи някакъв инцидент на стадиона, но въпреки това е взето решение да има гостуващи фенове.

23 на 23-ти... Левски пусна 3 изречения за Рикардиньо в официалния си сайт

"Мрежа от детайли": Класирането в Първа лига - ЦСКА е 12-и, Лудогорец е 9-и, а Левски е 3-ти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички