2 в 1: ЦСКА обяви първи нов футболист и изясни бъдещето на любимец на феновете


2 в 1: ЦСКА обяви първи нов футболист и изясни бъдещето на любимец на феновете
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

8502 0

Ръководството на ЦСКА обяви във вторник, че един от лидерите в съблекалнята на "червените" - Димитър Евтимов, преподписва с клуба. Опитният вратар ще удължи периода си на "Армията" с договор за 2 години, а за последно парафира с 31-кратните шампиони през миналото лято.

Междувременно сребърният медалист за сезон 2022/23 анонсира и първо ново попълнение - родният страж Марин Орлинов. До този момент бе част от състава на Литекс и направи изключително силен сезон във Втора лига.

По този начин на "Армията" сериозно засилват конкуренцията на вратарския пост, но към този момент лидер на тази позиция остава стражът Густаво Бусато.

"Червената" кариера на Евтимов

Родният страж се завърна в българския футбол през 2020 г., след като дълго време се подвизаваше на Острова. Toй може да се похвали с Купата на България, която спечели с ЦСКА през 2021 г.

За три години Евтимов е взел участие в 25 срещи, в които е допуснал 20 попадения, а в 14 от двубоите е записал "суха мрежа". Най-важното му качество е лидерството и много пъти е определян като ключова част от съблекалнята. 

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички