Легенда на "червените" след загубата: Срам ме е!


Легенда на "червените" след загубата: Срам ме е!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА - http://cska.bg/index.php?main_page=index&cPath=65

1119 0

Легендата на ЦСКА Георги Велинов заяви, че го е срам от загубата на "червените" срещу Левски с 1:2 на Националния стадион "Васил Левски".

"Двата отбора са едни и същи. Имената са едни и същи. Не получих това, които исках. Аз съм в неудобна позиция. Отдавна не съм сядал тук след загуба от Левски. Срам ме е от загубата на ЦСКА", каза Джони Велинов пред БНТ.

Шефът на школата на ЦСКА-София сподели, че тимът на Стамен Белчев е играл по-добре, но в крайна сметка най-важен е резултатът. "ЦСКА игра по-добре, но футболът е игра на голове. Ако не вкараш, ще ти вкарат. Надявам се, че играчите ще си вземат поуки в следващите дербита."

"Нашата цел е да направим отбор за евротурнирите и догодина да направим така, че да сме конкурентни на Лудогорец."

Джони Велинов взе отношение по темата дали ЦСКА-София е всъщност ЦСКА, имайки предвид трансформациите от миналото лято. "След като аз отговарям за школата на ЦСКА и аз съм в ЦСКА, има ли защо да се пита дали това е ЦСКА. ЦСКА си е ЦСКА, няма други."

Велинов е разочарован от отношението на шампиона Лудогорец, който привлича в школата си кадри на "червените". "Лудогорец взима от нас юноши. Аз им казвам, че там нямат шанс, но те ми отговорят: "Не искам да ходя, но баща ми ми казва, че трябва." Не е приятно да си крадем кадрите."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички