Бивш играч на ЦСКА: Намразих всичко в България


Бивш играч на ЦСКА: Намразих всичко в България
Снимка: Getty Images/Gulliver

1892 0

Бившият играч на ЦСКА Килиан Шеридан разказа за престоя си у нас, но показва, че впечатленията му не са никак добри. Футболистът бе при "червените" през периода 2010 - 2012, като има 4 отбелязани гола в 19 срещи.

"Бях само на 21 години, когато отидох в тази държава и в ЦСКА. Клубът точно беше тръгнал по пътя към свличането си надолу. Имаха много финансови проблеми и категорично нещата не стояха добре. Постоянно се усещаше как този отбор се свлича", разказва ирландецът пред изданието в родината си The 42.

"Беше ми изключително трудно да се впиша и аз наистина не свикнах с това. Това беше един от най-големите културни шокове за мен, а после уволниха и треньора, който разчиташе на мен. Когато дойде новият, никога не се появих в игра. Това направи престоят ми още по-непоносим. Докато играех се справях, но след като останах да се оправям сам и без да играя, намразих всичко в страната", заяви още Шеридан.

"Преди да отида в България си казах: "Отивам там само за три години и най-лошото, което може да ми се случи е да се върна у дома след това и ще съм само на 24", допълни още той, като определи, че единственото позитивно нещо от престоя му е натрупаният опит в чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички