Къде да гледаме сблъсъка ЦСКА 1948 - ЦСКА


Къде да гледаме сблъсъка ЦСКА 1948 - ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1397 0

Тази вечер новият носител на Купата на България - ЦСКА, се изправя срещу ЦСКА 1948 в отложен мач от плейофите на Първа лига. Срещата трябваше да се изиграе на 7 май, но поради множество случаи на заразени с коронавирус играчи на ЦСКА 1948 мачът бе отложен.

Първоначално бе присъдена служебна победа на ЦСКА, но впоследствие бе решено срещата да се изиграе на 22 май. ЦСКА излиза с приповдигнато настроение след победата над Арда на финала за Купата на България, докато ЦСКА 1948 ще гони първа победа в плейофите на Първа лига.

ЦСКА е на трето място в подреждането с 56 точки, а при победа ще се доближи на само една точка от втория Локомотив Пловдив. ЦСКА 1948 заема пето място с 41 пункта и изостава на осем точки от четвъртия Арда, който е с мач повече.

Двубоят ще се изиграе на Националния стадион "Васил Левски" и е с начален час 19:00. Срещата ЦСКА 1948 - ЦСКА ще бъде излъчена пряко в ефира на Диема Спорт, като ще можете да я проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички