Къде да гледаме последния мач на ЦСКА в Лига Европа - срещу Рома?


Къде да гледаме последния мач на ЦСКА в Лига Европа - срещу Рома?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2230 0

Тази вечер от 19,55 часа ЦСКА посреща Рома в последния за двата тима мач в груповата фаза на Лига Европа. За 'червените" той е последен и изобщо в турнира през този сезон, тъй като те загубиха шансове да продължат напред. Двубоят ще бъде предаван пряко по БНТ 1, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Към момента българският тим спечели само 2 точки в 5-те си мача в групата и тази вечер ще играе за честта и името си. Именно срещу този съперник, при това на негова територия, те спечелиха първата си точка в групата. Тази вечер шансът им за нещо повече се увеличава и от слуховете, че италианският гранд ще играе не с основния си състав.

Треньорът на софийския гранд Бруно Акрапович ще може да разчита на оптималния си състав за домакинството. Единствената дилема на босненеца е дали да включи в състава Юнус Санкаре. Рома вече си гарантира продължаване към плейофите, при това като първи в групата, заради което може треньорът Пауло Фонсека да даде днес почивка на част от титулярите си. А пред какъв невиждан антирекорд е изправен ЦСКА довечера вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички