Къде да гледаме мача ЦСКА - Славия от Първа лига?


Къде да гледаме мача ЦСКА - Славия от Първа лига?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3760 0

Вицешампионът на България ЦСКА посреща Славия на стадион "Българска армия" в опит да продължи серията си до 4 поредни двубоя, в които побеждава, а с което и да се качи еднолично на върха в класирането на българската Първа лига.

Футболистите на Стамен Белчев имат две победи и едно равенство в първенството, докато Славия потегли много трудно, записвайки две загуби и едно равенство. Коректно е да се отбележи, че "белите" имат и много тежка програма в първите 4 кръга - мачове с Черно море (1:1), Лудогорец (0:3), Локомотив Пловдив (0:2) и сега ЦСКА.

И двата софийски отбора имаха мач от европейските клубни турнири преди броени дни, като общото е, че и "бели", и "червени" не се представиха на ниво. Докато това бе фатално за играчите на Златомир Загорчич и те отпаднаха след 1:2 срещу Кукеси, то тези на Стамен Белчев се спасиха след пълен обрат с 2:1 над Сиренс.

Ще излезе ли еднолично ЦСКА на върха, събирайки актив от 10 точки (1 повече от шампиона Лудогорец), или Славия най-сетне ще запише победа и ще се махне от предпоследното място в класирането? Столичното дерби започва в 21:00 часа, като бъде излъчено пряко по "Диема спорт" и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Междувременно, бъдещето на Златомир Загорчич ще се реши след мача с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички