Загорчич обмисля раздяла със Славия


Загорчич обмисля раздяла със Славия
Снимка: Официален сайт на Славия

1319 0

Треньорът на Славия Златомир Загорчич може да напусне клуба, твърди „Тема спорт“. Сръбският наставник ще вземе решение за бъдещето си след двубоя срещу ЦСКА в утрешната вечер.

Загорчич е недоволен от продажбата на редица футболисти от първия тим без да им бъде намерена алтернатива. Треньорът на Славия иска да обсъди ситуацията в клуба с президента на „белите“ Венцеслав Стефанов, който обаче от известно време е на почивка в Гърция. Нещата за Славия през новия сезон не вървят, като отборът е в серия от 4 мача без победа, след като записа равенство срещу Черно море в първия кръг от шампионата, а след това три поредни поражения – от Лудогорец и Локомотив Пловдив в Първа лига и от Кукеси в Лига Европа. След мача с ЦСКА предстои двуседмична пауза заради мачовете на националните отбори и вероятно тогава ще бъде взето решение за съдбата на Загорчич.

Златомир Загорчич застана начело на Славия през 2017-та година. През 2018-та той спечели Купата на България след победа с дузпи срещу Левски, а през изминалата кампания пък класира „белите“ на 3-то място в шампионата за пръв път от 23 години насам. А ето кой млад футболист наскоро стана поредният, който напусна Славия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички