Бивша звезда на ЦСКА ще им търси открития в Бразилия


Бивша звезда на ЦСКА ще им търси открития в Бразилия
Снимка: БГНЕС

1864 0

Бившият халф на ЦСКА Маркиньос разкри, че предстои да открие мениджърска агенция в България. Така той се надява да помогне на любимия си ЦСКА в откриването на актуални таланти от родната си Бразилия, но и на други клубове у нас.

"Започвам един проект, който бях замислил още преди да си тръгна от България. Сега дойдох да го стартирам. Проектът е свързан с футбол, ще отварям мениджърска агенция в България. Ще работя не само с ЦСКА, но и с други отбори в страната, за да мога да помогна на себе си и на българския футбол. Имам контакти в Бразилия и следя няколко футболисти. От утре започвам преговори с отборите и който има нужда, аз мога да помогна", заяви бразилецът пред "Канал 3".

Маркиньос все още е вторият чужденец с най-много мачове за ЦСКА, след Ибрахима Гай. Бразилецът има 115 мача с червената фланелка. От актуалните легионери в тима най-близо до него е Рубен Пинто, но той има само 96 срещи за "червените". А каква е ролята на Люпко Петрович в ЦСКА, след като напусна треньорския пост вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички