Къде да гледаме ЦСКА - Ботев (Враца) за Купата на България?


Къде да гледаме ЦСКА - Ботев (Враца) за Купата на България?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2963 0

Навръх националния празник на България ще се изиграят първите срещи от 1/4-финалите за Купата на България. В ранния двубой от 15 часа Локомотив Пловдив приема ЦСКА 1948, а от 18 часа ЦСКА е домакин на Ботев Враца.

Отборът на Милош Крушчич има да се реваншира пред феновете си след загубата с 2:1 от Царско село в последния кръг. За треньора този двубой е от голямо значение, защото при нова грешна стъпка той най-вероятно ще загуби поста си. След последния двубой феновете бяха бесни и реагираха много остро, като поискаха оставката му и дори започнаха да го целят със снежни топки на стадиона на Царско село.

Крушчич няма как да разчита на централния защитник Пламен Гълъбов, който получи наказание от една среща, докато от сметките на Антони Здравков отпадат опитните Валери Домовчийски и Христо Златински. Двубоят ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Диема Спорт. След последния кръг "червените" отнесоха глоба от над 40 000 лева за провинения на фенове, включително и расистки скандирания - ето повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички