Кюстендилеца избухна: Повечето играчи на ЦСКА имат женски полов орган между краката


Кюстендилеца избухна: Повечето играчи на ЦСКА имат женски полов орган между краката

7978 0

Лидерът на агитката на ЦСКА - Иван Велчев-Кюстендилеца, избухна в социалните мрежи по адрес на футболистите на тима. Той призова ръководството да вземе спешни мерки, за да не бъде провален сезонът за "червените".

Повод за това стана изненадващата загуба на ЦСКА срещу Черно море във втория кръг на efbet Лига. "Червените" паднаха с 1:3 на "Българска армия", като в един момент от мача губеха с 0:3. В първия кръг на първенството пък тимът поднесе ново разочарование на феновете си, завършвайки 2:2 с Етър. Ето какво написа Кюстендилеца във Фейсбук, публикуваме го без редакторска намеса:

"Фланелката на ЦСКА е тежка. Гледал съм загуби 1-4 от Нафтата и 0-3 от Миньор, но такава игрова безпомощност никога не съм виждал от футболисти носещи червената фланелка. "Българска армия" е крепост, а не селско стадионче, на което идват Етър и Черно море и те надиграват. Най-малкото Черно море трябваше да бъдат разкъсани днес заради отношението им в последния кръг. Явно в този отбор на ЦСКА преобладават играчите, които имат женски полови органи между краката си. И страдаме от липса на истински мъже. Ръководството трябва да вземе спешни мерки иначе нищо добро не ни чака, ясно е и на децата!". А какво скандираха феновете по време на мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички