Купата на африканските нации отдалечава халф от завръщане в ЦСКА


Купата на африканските нации отдалечава халф от завръщане в ЦСКА
Снимка: Lap.bg

7919 0

ЦСКА имаше интерес към бившия си футболист Жанио Бикел. Купата на африканските нации, която се провежда в средата на януари, обаче ще осуети плановете на "червените". 

Причината е, че 28-годишният полузащитник попадна в окончателния списък на Гвинея-Бусау за надпреварата и на практика би пропуснал цялата зимна подготовка, твърди "Тема спорт".

ЦСКА търси подсилване в халфовата линия

Бившият играч бе сред опциите за ЦСКА

Роденият в Гвинея-Бисау футболист акостира в България през лятото на 2018-а година като свободен агент от нидерландския Нек Ниймеген. Именно тогава начело на отбора застана и настоящият треньор Нестор Ел Маестро.

Той записа 59 мача с "червената" фланелка в рамките на сезон и половина. След това премина през Ванкувър Уайткапс и руския Химки, а в момента е част от турския Газиантеп, където не е със статут на основен играч.

ЦСКА търси подсилване в халфовата линия, като в последните седмици с "армейците" бяха свързвани и опорният полузащитник на немския Дармщад Фабиан Шнелхард, както и норвежкият плеймейкър на Розенборг Олаус Скарсем. Очаква се развитие по темата да има в първите дни на новата година. В Борисовата градина следят и пазара в Португалия за този пост. А къде са играчите, преминали през ЦСКА в последните 2 години - вижте в нашия материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички