Култов Бруно Акрапович - сравни победата на ЦСКА над Рома със "свалка с момиче"


Култов Бруно Акрапович - сравни победата на ЦСКА над Рома със "свалка с момиче"
Снимка: БГНЕС

983 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович отново бе запитан за победата на неговия отбор над италианския гранд Рома в Лига Европа. Този път босненецът отговори по култов начин, като я сравни със... свалка с момиче. Той цитира думи на "един треньор".

"Да, имам италианско гражданство. Нищо не е случайно. Трябваше да дойда аз в ЦСКА, за да бием Рома. Не, шегувам се малко... Ако един треньор няма самочувствие, това се разбира веднага от играчите. И те го прихващат. Футболистите са мъдри и хитри. Знаят кой треньор има качества и с кой може да се майтапят. Но и с кого да работят сериозно.

Как се бие Рома, след като всички показатели в статистиката на мача са били в тяхна полза? Един треньор казваше така: "Седиш на бар с едно момиче. Говориш с нея два часа, черпиш я коктейли. След два часа идва друг и я води в стаята си. Първият е имал по-силна позиция, но друг я е спечелил". Това е футболът - има различни начини да стигнеш до победата. Рома нямаше 100% шансове за гол като нашите" - сподели Акрапович пред БНТ.

А преди дербито с Левски Акрапович призна, че няма фаворит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички