ЦСКА загря за Левски с 5-а поредна победа в Първа лига, "червените" се скъсаха да изпускат, но биха Ботев (Враца)


ЦСКА загря за Левски с 5-а поредна победа в Първа лига, "червените" се скъсаха да изпускат, но биха Ботев (Враца)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1004 0

ЦСКА победи с 2:1 Ботев (Враца) на стадион "Българска армия" в двубой от Първа лига. Това е 5-и пореден успех в Първа лига за "червените", които само след дни се изправят в градско дерби срещу Левски (мачът е в петък - 18 декември от 18:00 часа), което се явява и последен двубой преди паузата.

Футболистите на Бруно Акрапович тотално разбиха своя съперник, но направиха много пропуски пред противниковата врата, като вратарят Костов на няколко пъти се намеси фантастично. Същевременно момчетата на Антони Здравков реализираха след само едно положение, дошло след груба грешка на Густаво Бусато.

Резултатът бе открит в 17-ата минута, когато Петър Занев опита центриране, Тиаго се размина с топката, а тя се удари в тялото на Венцислав Керчев и попадна в собствената му врата. В 58-ата минута Соу удвои преднината на своя отбор след успореден пас на Кери, който го остави на опразнената врата и го задължи да вкара.

Не се виждаше как Ботев може да вкара гол, но въпреки това се случи в 64-ата минута след абсурдна грешка на Бусато. Юрген Матей върна към своя вратар топката, а той буквално я подари на Даниел Генов, за когото не бе проблем да реализира на празна врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички