Кукоч се кани на... Лудогорец: Да ни поздравите като победители!


Кукоч се кани на... Лудогорец: Да ни поздравите като победители!

1203 0

След продължително затишие, левият бек на ЦСКА Тончи Кукоч отново се активизира в социалната мрежа Facebook. Хърватинът се закани на следващия съперник на "армейците" - Лудогорец. Двубоят с разградчани е 6 събота от 20:00 часа 6 Борисовата градина, а Кукоч написа:

"В събота ЦСКА ще мачка. Стадионът ще е пълен и ще ври като котел, убеден съм в това. Лудогорец, да не забравите след края на срещата да ни поздравите като победители", демонстрира самочувствие бранителят, макар в последно време заканите му рядко да се оказват от полза на терена.

Хърватинът едва ли ще остане в ЦСКА и през следващия сезон. Той има желание да заиграе на по-високо ниво, но, от друга страна, има договор за още една година. Наскоро той е получил бонус, заложен в неговия контракт за изиграни определен брой срещи. Той получава тавана на заплатите в отбора, а от новия сезон е предвидено поне двойно намаление на бюджета на първия състав, пише "Тема Спорт".

Над 6000 фенове на ЦСКА се очакват на мача в събота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички