ЦСКА гони чужденците до един


ЦСКА гони чужденците до един

3186 0

ЦСКА ще се раздели с всички чужденци след края на сезона, твърди "Меридиан мач". Почти всички легионери са сред най-скъпоплатените играчи в отбора, а рязкото свиване на бюджета на клуба ще доведе до прекратяване на договорите им. Освен това, последните слаби мачове на чужденците са убедили основните акционери в клуба, че подобни резултати могат да се постигнат и с родни играчи, които ще вземат много по-ниски възнаграждения.

Първи в черния списък е хърватинът Тончи Кукоч. Устатият ляв защитник показва класа единствено извън терена, докато в повечето мачове е безобразно слаб. Вратарят Якуб Дивиш на практика вече не е част от отбора, след като остана извън групата за официалните мачове.

В клуба дори се притесняват, че някои от легионерите може да избягат още преди края на сезона, като разтрогнат договорите си по вина на клуба заради неполучени заплати.

Единствените, които клубът ще се опита да продаде, са Тони Силва и Стивън Сънди. В ЦСКА още си скубят косите, че не взеха при през зимата за португалското крило, което къса нервите на треньорите с разходките си по терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички