Кукоч категоричен: Александър Томов се помисли за Бог


Кукоч категоричен: Александър Томов се помисли за Бог

1381 0

Скандалният хърватски футболист Тончи Кукоч даде любопитно интервю пред "MAX" (хърватско издание), в което коментира изминалия сезон. Той игра за ЦСКА и беше един от най-добрите футболисти през целия сезон, но напусна, след като разбра, че отборът ще играе в "А" окръжна.

"Бяхме първи в класирането през първия полусезон, но тогава президентът Томов се помисли за Бог и почна да продава играчите. Клубът вече беше във финансова криза, още преди края на сезона. Спряха да плащат заплати, а играчите един по един почнаха да си тръгват.

Атмосферата в ЦСКА беше катастрофална - опитвахме се да се борим, но потъвахме. Не мога да повярвам, че клуб като ЦСКА отива в аматьорските лиги. Но системата в България не прощава. Ако в Хърватия се изпълняваха така нещата, най-малко 5 отбора щяха да излетят от елита", каза левият бранител и продължи:

"Трябваше да мисля за мен и за семейството, нямаше как да играя в 4-а лига. Иначе сезонът ми в България бих оценил с 10. Пропуснах само три мача заради наказание и контузия. Като защитник вкарах два гола и дадох няколко асистенции. Доволен съм. Освен това опростих на клуба три заплати и бонуси за този сезон, както и още една премия за следващия. Сега планирам да отида в по-голям клуб, в който да получа покана за националния отбор", сподели още Кукоч пред "MAX".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички