Отказа се един от оценителите на "Българска армия"


Отказа се един от оценителите на "Българска армия"
Снимка: cska.bg

1896 0

Един от оценителите, които бяха определени от съда за вещи лица по оценяването на стадион “Българска армия” и базата в Панчарево, за да се направи съвместното дружество между държавата и ЦСКА-София - Иван Иванов, се е отказал, информира "24 часа".

Той е изтъкнал, че има доста служебни ангажименти и няма да може да се справи с исканото от него.Сега се очаква да бъде назначен нов човек за вещо лице, за да се направи оценката.

След нея трябва да бъдат погасени всички тежести на имотите и след това да бъде внесена паричната равностойност на оценката, за да стане новото дружество. По-рано стана ясно, че ако ЦСКА не внесе в капитала на „Спортни имоти Българска армия" АД 22 милиона лева, то дружеството ще се заличи. Това е вписано в решение №630 на Министерския съвет от 28 октомври, което вече е публикувано и всяко забавяне ще идва от клуба.

Както е известно, Министерският съвет, одобри създаването на съвместната фирма между държавната „Сердика спортни имоти" ЕАД и „Арена ЦСКА" ЕООД, която е на клуба, преди седмица. В точка трета на решението са вписани и всички имоти, които са в апортната вноска на държавата.

А какво заяви изпълнителният директор на клуба - Пламен Марков, относно предстоящите строителни дейности и какъв срок даде той, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички