Крушчич е убеден: Анита ще подпише с нас


Крушчич е убеден: Анита ще подпише с нас
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2401 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич потвърди, че са близо до подписване с Върнан Анита, който трябва да премине медицински прегледи и до часове да стане част от "червените". Освен това треньорът и сподели какви са очакванията му за двубоя с Царско село, който е в събота от 17:30 часа.

"Анита тренира с нас. В момента минава медицински прегледи. Очаквам да подпише до няколко часа. Надявам се той да вдигне качеството на отбора и да помогне на тима. Играч като Анита обаче е винаги добре дошъл в клуба. Той не е играл отдавна, но физическото му състояние е много добро.

Не трябва да сме притеснени. Играчи, които имат много мачове на високо ниво не им трябва много време, за да възвърне формата си. Има интерес към Жанио Бикел и може да се каже, че работим правилно, тъй като ако той си замине ще имаме кой да го замени", заяви Крушчич на пресконференция преди кръга в Първа лига.

"Не съм убеден, че този стадион може да приеме всички наши фенове. Не знам защо точно на него ще играем, тъй като Царско село никога не е приемал на това съоръжение тимове с много публика. Притеснявам се дали всички ще бъде наред. В Царско село има нови играчи. Те играха открито срещу Локомотив (Пловдив). Направихме анализ, футболистите ще видят. Имахме повече национали, но успяхме да се подготвим", допълни още той. По-рано Върнан Анита призна, че тренира с ЦСКА, но оставането му не е сигурно - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички