Големият шеф в ЦСКА е отговорник №1 за норвежката инвазия в "червения" клуб


Големият шеф в ЦСКА е отговорник №1 за норвежката инвазия в "червения" клуб
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

4956 0

Един от собствениците на ЦСКА - Данаил Ганчев, е бил основната причина в столицата да пристигнат тримата норвежки футболисти - Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем, твърди "Тема Спорт".

Влияните на Ганчев

В последното си интервю Гриша Ганчев заяви, че синът му Данаил движи всичко в ЦСКА. Ганчев-младши е с основна роля в проекта за реконструкция на стадион "Българска армия", но стои близо и до спортно-техническите и селекционните процеси.

Още: Антъни Иванов открои по-резултатен нападател в ЦСКА от Ерлинг Холанд

Данаил Ганчев с голяма заслуга за норвежците в ЦСКА

През есента той почти не пропускаше тренировка на тима, воден от Нестор Ел Маестро, но в последния месец е разредил посещенията си на базата, като едно от тях е било преди мача с Арда за купата. Той поддържа контакти с няколко мениджърски агенции и има силни връзки в Норвегия и Великобритания, където завърши образованието си.

В същото време функциите на Стойчо Стоилов в селекционния процес са минимизирани. Както е известно, той бе официално освободен от клуба през лятото на 2021 година заедно с Любослав Пенев и Пламен Марков, но продължи да изпълнява съгледваческите си функции. Нито един от трите зимни трансфера обаче не се е осъществил по негово предложение и ролята му в това отношение е все по-малка.

ЦСКА ще продължи да следи изкъсо случващото се в Норвегия и не е изключено през лятото да бъде привлечен пореден футболист от Скандинавския полуостров, информира още изданието.

Още: Без милост: Феновете на ЦСКА скочиха на контузените футболисти заради пороци и форма

Вкарал от корнер на Англия: Исках да играя в Шампионска лига с ЦСКА, "армейците" не са това, което се очаква да бъдат! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички