Кралев за търга за базите: Максимално бързам, дори повече от феновете на ЦСКА


Кралев за търга за базите: Максимално бързам, дори повече от феновете на ЦСКА
Снимка: Actualno.com/Ивайло Анев

926 0

"Отдавна сме готови с документите просто изчакваме административни процедури – това е път, който трябва се извърви. Тогава вече ще имаме възможност да коментираме всичко.“ Това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по повод казуса с базите на ЦСКА

"Засега няма как да коментирам, защото винаги казаното от мен ще се използва в една или друга посока – че търгът е бил нагласен, виждате, че приказки има и в момента. Това, което мога да кажа е, че работим много усилено в тази посока. Максимално бързам, дори повече от феновете на ЦСКА, да приключи този казус, защото имам много други работи за вършене", допълни още спортният министър, предаде БГНЕС.

Кралев коментира и очакванията си относно предстоящите домакинства на страната ни през 2018 година на световните първенства по волейбол, художествена гимнастика и гребане. „10 милиона бе таксата за домакинството на Световното първенство по волейбол и аз смятам, че си заслужава, защото това е най-големият форум, на който нашата страна може да е домакин. По обясними причини няма как да вземем Световно първенство по футбол и баскетбол, тъй като нямаме толкова силни изяви на националните отбори. Очаквам това първенство да е едно прекрасно събитие, което да зарадва всички фенове на волейбола и съм сигурен, че ще се представим блестящо като домакини, защото вече го направихме с Европейското. Относно художествената гимнастика там също сме в блестяща форма. Целият екип на Илиана Раева е готов за това първенство. При гребането, нещо, което традиционно убягва от общественото внимание е, че Пловдив се утвърди като един от основните центрове на гребането и кану-каяка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички