ЦСКА 1948 отново захапа ЦСКА-София - показа колко милиона дългове има


ЦСКА 1948 отново захапа ЦСКА-София - показа колко милиона дългове има
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

2470 0

Словесните атаки между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 продължават с пълна сила. Както знаете, предстои да бъде насрочен търг за базите и стадиона на фалиралия ЦСКА, като фаворитите за тях са именно тези два клуба. 

Според ЦСКА 1948 от ЦСКА-София имат дългове в размер на над 15 млн. лева - 7,65 млн. лв. са според годишния финансов отчет на дружеството, публикуван на 27 март 2017 г., а още 8 млн. лв. са за емблемата, които обаче още не са платени. 

"Напоследък много се говори за ЦСКА. Най-вече от страна на други клубове – Литекс, Царско Село, Славия, Лудогорец. Нашият клуб избра трудния път, по който тръгва фалирал клуб в целия свят – от най-ниското ниво. Не ни е леко да играем в "селските" групи - на чужди стадиони, докато нашият дом „Армията“ е окупиран по неясен и съмнителен начин. Но ние сме армейци. Ще издържим и ще се върнем там, където е нашето място - на върха", пишат от ЦСКА 1948 в официалния си профил във Facebook, прикрепвайки и таблица, в която отново не пропуска да отбележи, че ЦСКА- София не е автентичният, а е преименуваният Литекс. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички