Крачунов разкри причината да не играе за ЦСКА


Крачунов разкри причината да не играе за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1390 0

Новото попълнение на Славия Пламен Крачунов най-накрая разкри причината, заради която не е част от селекцията на Христо Янев в ЦСКА.

Бранителят е имал конкретно предложение от ръководството на "червените", но се е поколебал в своя отговор. Докато той е размишлявал върху предложението, Янев е намерил попълнения за своята защита и е съобщил на Крачунов, че няма да разчита на него.

"Накратко, много се изписа и изговори. Разговарях с Христо Янев относно ЦСКА. Той ми предложи да помогна на отбора. Може би грешката бе моя, че в първия момент малко се поколебах какво да правя, след това се чухме по телефона и той ми каза, че имат футболисти и няма да разчитат на мен. Искам да сложа край на спекулациите. Исках да играя в ЦСКА, но закъснях с отговора си", категоричен бе Крачунов пред "Диема спорт".

Той подписа първо с Монтана, но напусна без да е изиграл и една минута за новака в "А" група. Той разкри как се е озовал в Славия след това.

"В Монтана – това, което ми предложиха, не ме устройваше. Тогава нямах идея къде ще продължа, след това се чухме с треньора на Славия Иван Колев и се стиган до договора ми. Надявам се следващата ми стъпка да е чужбина", каза защитникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички