Коняспор форсира трансфера на Жорди Кайседо


Коняспор форсира трансфера на Жорди Кайседо
Снимка: Cska.bg

1753 0

Турският Коняспор ще форсира трансфера на нападателя Жорди Кайседо от ЦСКА. Местният вестник „Хабердаиреси“ твърди, че шефовете на турския тим работят усилено по този трансфер, а той ще стане сигурен, ако отборът от Коня си осигури участие в квалификациите на Шампионска лига.

В момента Коняспор се намира на третата позиция в класирането на Турската Суперлига, като е само на една точка от второто, което дава участие в квалификациите на най-комерсиалния футболен турнир. Иначе самото участие в европейските клубни турнири е сигурно за Коняспор, но спортно-техническото ръководство на турците търси ново попълнение в атака, защото отборът изпитва проблеми с реализирането на чисти положения.

31-годишният албанец Сокол Чикалеши е голмайсторът на Коняспор през този сезон, но той има едва 10 попадения от началото на кампанията. Медиите в Турция твърдят, че Коняспор дълго време наблюдава изявите на Жорди Кайседо и в клуба са убедени, че еквадорецът би бил идеалният избор за тях.

Този трансфер със сигурност ще зависи и от новият постоянен наставник на ЦСКА. Алън Пардю най-вероятно ще остане на треньорската позиция до края на сезона, но той ли ще бъде в тази роля и през новата кампания или друг чужденец ще поеме този горещ пост

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички