Кога и къде да гледаме жребиите на Лудогорец и ЦСКА за Европа?


Кога и къде да гледаме жребиите на Лудогорец и ЦСКА за Европа?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4918 0

Лудогорец и ЦСКА са двата български отбора, които ще играят в тазгодишните издания на европейските клубни турнири. Шампионът на България не успя да се класира за Шампионска лига, но намери място в груповата фаза Лига Европа. "Армейците" пък са първият български отбор, който ще играе в групите на новия турнир на УЕФА Лига на конференциите.

ЦСКА се класира за груповата фаза след луда европейска нощ на Националния стадион "Васил Левски", където "червените" сътвориха пълен обрат срещу Виктория Пилзен след продължения, като дори сториха това в намален състав. След изиграването и на последните плейофи в Европа идва ред и на най-сладката част - тегленето на жребия.

Днес (27 август) Лудогорец и ЦСКА ще научат съперниците си в груповите фази на Лига Европа и Лигата на конференциите. И двата български отбора попаднаха в третите урни на турнирите, в които участват. Потенциалните съперници на Лудогорец вижте ТУК, а тези на ЦСКА - вижте ТУК.

Жребиите ще бъде теглени в Истанбул, като този за Лига Европа е с начален час 13.00 българско време, а този за Лигата на конференциите - от 14.30 часа. Жребиите за Лига Европа и Лигата на конференциите ще бъдат предавани пряко в ефира на bTV Action, като ще можете да ги проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички