Кевин Меркадо скоро напуска ЦСКА?


Кевин Меркадо скоро напуска ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

1801 0

Еквадорското крило на ЦСКА Кевин Меркадо може да напусне отбора след края на есенния полусезон, пише "Меридиан мач". Той е собственост на испанския Гранада и играе под наем в България. Контрактът му обаче изтича през декември, а до момента ръководството на "червените" и играчът не са постигнали договорка за продължаването му.

По принцип в Гранада нямат намерение да разчитат на Меркадо и ако от ЦСКА имат голямо желание да го задържат, може да му предложат постоянен договор. Реално бъдещето на еквадореца ще стане ясно до края на този месец, тъй като в дербитата с Левски и Лудогорец той ще трябва да докаже, че има място в дългосрочните планове на "червените".

Меркадо е на 22 г. и е юноша на ЛДУ Кито. През 2014 г. е взет във втория тим на Гранада, за който записва 7 мача. След като не успява да стане част от първия състав, е пращан под наем в Годой Круз и Сакраменто.

Дойде в ЦСКА през миналата зима заедно с Фернандо Каранга и Кевин Кубемба. Самият той иска да остане в ЦСКА, като призна това преди мача с Етър (2:2).

Наскоро ново договор с тима подписа друго от крилата в тима на Стамен Белчев - Густаво Кулма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички