Каранга: Вкарам ли първи гол за ЦСКА, после няма да спра


Каранга: Вкарам ли първи гол за ЦСКА, после няма да спра

1142 0

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга разкри, че след като вкара първия си гол за отбора, няма да спре да бележи.

"Имам огромно желание да вкарам първия си гол. Този гол винаги се вкарва много трудно, но се надявам когато той падне, да не спирам да бележа и да радвам феновете на отбора. Вярвам, че това ще се случи скоро и всичко ще се нареди добре както за мен, така и за отбора. Искам първо да започна да вкарвам голове", заяви бразилецът пред клубния сайт.

Той говори преди сутрешната тренировка на отбора в Панчарево. Каранга заяви, че е впечатлен от феновете на тима.

"Феновете на ЦСКА бяха впечатляващи, те са номер 1. Ние, футболистите, се чувстваме страхотно, когато получаваме такава подкрепа. За съжаление, аз се върнах след контузия и не бях в най-доброто си състояние, но се надявам в следващите мачове да започна да бележа”, посочи той.

Футболистът на "червените" вече се е адаптирал към начина на игра и живота в България и е готов да започне да помага на отбора.

"Вече свикнах и е време да започна да помагам на отбора. В интернет има много информация за отбора. От там научих почти всичко, но говорих и с няколко футболисти, които са играли тук и те също ми казаха, че това е голям отбор и няма да сбъркам, ако подпиша”, каза още Каранга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички