Какво следва след прекратяването на ЦСКА - Етър? От БФС дадоха отговор


Какво следва след прекратяването на ЦСКА - Етър? От БФС дадоха отговор
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4384 0

Срещата между ЦСКА и Етър Велико Търново бе официално прекратена, след като представители на двата отбора, реферите и делегатът на срещата взеха решението заради обилния сняг, който се изсипва над София и "Българска Армия".

БФС отговори какво следва

Делегатът на срещата - Георги Лалев, застана пред камерата на "Диема Спорт" и разкри какво следва и кога ще бъде доигран мача, като назова и основната причина за прекратяването му.

"Процедурата е, че мачът ще бъде отложен за утре съгласно наредбата за първенствата и турнирите. Причините са, че има риск за здравето и има риск и за недоглеждане на ситуации от мача, като не се виждат очертанията на терена", каза Лалев.

"Рискът е наличен и за утре. Разговарях с домакините, те обещаха да подготвят терена с условия за игра. Да се надяваме, че утре метеорологичните условия ще позволяват да се доиграе срещата".

"Ние не искахме да взимаме субективно решение, коментирахме с треньорите на двата отбора, ЦСКА предпочете да се отложи срещата, докато Етър искаха да се доиграе. Общото мнение бе, че условията не позволяват и има голям риск", добави още длъжностното лице.

По правилника на БФС срещата трябва да се доиграе утре (неделя, 26 ноември) със същия начален час - 17:30.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички