Какво се случва в ЦСКА? Ел Маестро притесни сериозно феновете с отговор за трансферите


Какво се случва в ЦСКА? Ел Маестро притесни сериозно феновете с отговор за трансферите
Снимка: Lap.bg

5092 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след приятелската среща с Литекс, завършила със зрелищното 5:3 в полза на "армейците". Той призна, че е доволен след проверката и похвали специално представянето на по-младите в отбора.

"Мисля, че не беше зле за първа приятелска среща. Не искам да дълбая твърде много, но основното бе да подобрим кондицията си. Трудни условия, наистина бе много студено. Най-позитивното бе, че имахме добро представяне от нашите деца, което е хубаво.

Всичко е наред с момчетата, няма контузии, няма проблеми, което е важно. По-голямата част от отбора има почивка утре.

Мисля, че новото ни попълнение (бел. ред. Улаус Скаршем) ще бъде добро допълнение към отбора. Видях го да тренира вчера за първи път, изглежда добре подготвен, добро момче е. Мисля, че е играч, който пасва в нашата схема на игра, в нашия стил. Гледаме напред" - започна специалистът.

Ел Маестро отговори за Игор Пластун, но и изненада за трансферната политика в ЦСКА

Игор Пластун с екипа на Лудогорец

Впоследствие обаче отговорите му бяха притеснителни. Първо на въпрос дали иска още трансфери, отговори, че не е хубав въпрос и че все едно го питат "дали иска още пари". След това пък бе попитан дали ще има още входящи такива, на което сподели, че не е негова работа и че е имало достатъчно хора от ръководството, които да попитат.

Последва и логичното запитване дали трансферите не се случват по негово желание, на което отговори с "Имам много желания".

"Това не е хубав въпрос, това е все едно да питате "Искате ли още пари" (бел. ред. на въпрос дали иска още нови играчи). За първи път чувам за Игор Пластун от вас. Не мисля, че имате добра информация.

Може би можем да очакваме повече шанс за младите, ако са добре в подготовката. Но това е дълъг процес, не мога да гледам в бъдещето, динамичен процес е. Както съм казвал - най-добрите ще играят.

Винаги питате треньора за трансферите, това не е моя работа, достатъчно хора имаше от ръководството днес. Имам много желания (бел. ред. на въпрос дали не се случват по негово желание трансферите).

Данаил Ганчев на приятелската среща между ЦСКА и Литекс

Не е толкова важно кои са съперниците в контролите. Искам да играем срещу отбори, които са на нивото на топ мачовете в България. Искам приятелски мачове, които са възможно най-реалистични спрямо това, което ни очаква през остатъка от сезона. Гледам как играят тактически. Марселино бе болен за четири дни и днес тренира за първи път, а Естрада също не тренира достатъчно дни, за да играе в първия мач. Това са предпазни мерки" - завърши Ел Маестро.

На приятелската среща присъства Данаил Ганчев. Вижте повече и за зрелищния успех на ЦСКА над Литекс (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички