Как реагираха в ЦСКА след загубата от корейския анонимник?


Как реагираха в ЦСКА след загубата от корейския анонимник?
Снимка: БГНЕС

1422 0

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев коментира и актуалната ситуация с трансферите в клуба, както и за поражението на ЦСКА от Сувон с 0:4 в контролна среща.

"Не само феновете са недоволни, няма да правим трагедии и драми, корейците играха за победа и я постигнаха, поздравяваме ги за успеха, може би е добре, че поражението дойде в този момент, стана здрав мач", коментира Георгиев.

"Единият от дошлите на проби футболист няма да остане в тима, след като това е мнението на треньорското ръководство, няма да правим драми след това поражение, със сигурност Стамен Белчев си е направил изводите от поражението от Сувон. ЦСКА няма да изглежда така в първенството", допълни шефът на "червените".

"Трансферите приключват с тези новопривлечени футболисти, що се отнася до Виана, нещата така се получиха, трансферният период при нас продължава, възможен е изходящ трансфер, постижимата цел за ЦСКА е възможно най-близо до върха", каза още Георгиев.

Той допълни че няма да има проблеми с лиценза, тъй като тима няма притеснение от тази гледна точка. Също така и финансирането на тима е осигурено, както от Гриша Ганчев, така и от спонсорски договори.

Източник: Gong.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички