Как отговориха от ЦСКА 1948 на Милко Георгиев и ЦСКА - София?


Как отговориха от ЦСКА 1948 на Милко Георгиев и ЦСКА - София?
Снимка: БГНЕС

2187 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов е категоричен, че новосформираният "червен" клуб ще се бори до край за правата си, ще търси начин да вземе емблемата и да играе мачовете си на стадион "Българска армия".

"Следим изкъсо какво се случва с емблемата. Когато имаме някаква яснота дали ще има търг и какви ще са параметрите, ще го обсъдим и ще бъдете информиране", заяви оперативният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов, на пресконференция по случай подписването на договор с новия спонсор.

Репортер на Sportlive.bg се поинтересува от мнението на директора относно думите на Милко Георгиев по адрес на ЦСКА 1948 - "Всички знаем, от къде идва тази атака и със сигурност не е от София", бяха точните думи на директора, пред "Дарик Радио".

"Не съм запознат с това какво е казал господинът, а и да бях, не искам да коментирам, още повече него. Аз не мога да разбера за какъв град говори. Целият управителен съвет и ръководството сме от София. Израснали сме на стадион "Българска армия" и не мога да разбера този коментар какво цели".

"Още вчера беше входирано писмо в Министерството на спорта. Надяваме се да осъществим среща с министър Дашева, в която да разговаряме за краткосрочни и дългосрочни взаимоотношения за стадион „Българска армия”, коментира още той за амбициите на ЦСКА1948 да играе на стадион "Българска армия" и да вземе емблемата на старото дружество.

"Съвсем скоро ще има среща на всички собственици на клуба, като всеки човек, който е фен дали на клуба, дали на футбола, ще може да се присъедини и да стане собственик на клуба. Не пускаме акции, а просто всеки ще може да стане член и да има равноправен глас с всеки", добави още Гьонов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички