ЦСКА 1948 се сдоби и с мощен спонсор


ЦСКА 1948 се сдоби и с мощен спонсор

2371 0

На специална пресконференция в Пресклуб „България“ ЦСКА 1948 представи водещия букмейкър Efbet като спонсор. На пресконференцията присъстваха Оперативният директор на клуба Добрин Гьонов и маркетинг мениджърът на Efbet Емил Кънев. Договорът за сътрудничество е за 3 години, като при изпълнението на определени клаузи финансовите параметри ще се повишават.

„За нас е голяма чест да представим Efbet като спонсор. Радваме се да обявим сътрудничеството си с водещия букмейкър в България. Това е първата стъпка към изпълнението на големите цели, които сме си поставили. В договора има клауза за резултати, която се надявам да отключим при добро представяне“, коментира Оперативният директор Добрин Гьонов.

„Много сме радостни от факта, че ЦСКА 1948 се свърза с нас и поиска да рекламираме в клуба. В този отбор видяхме огромно желание за развитие. Видяхме и огромен професионализъм по време на подготовката. Професионализъм, който липсва дори и в клубове от Първа професионална футболна лига“, сподели Емил Кънев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички