Кадрови проблеми мъчат Стойчо преди Лиепая - губи 4-ма футболисти


Кадрови проблеми мъчат Стойчо преди Лиепая - губи 4-ма футболисти
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2064 0

Сериозни кадрови проблеми има треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов преди гостуването на Лиепая (Латвия) в Лига на конференциите. Той не може да разчита на четирима от своите футболисти, пише "Мач Телеграф". Това са Мено Кох, Тибо Вион, Федерико Варела и Бисмарк Чарлс.

Кох и Вион отсъстват от заниманията на отбора от дълго време и дори не са картотекирани за мачовете с Лиепая. Лекарският щаб на "червените" е направил всичко, за да вдигне плеймейкъра Варела за реванша, но това е невъзможно. Аржентинецът няма да е на разположение за около месец още.

Младенов е тествал Бисмарк на първата тренировка след завръщането си на "Армията". Според изданието обаче 'сигналите не са добри" и по всяка вероятност нападателят няма да помогне на тима в Латвия.

Хубавите новини за треньора все пак са, че Валентин Антов и Ахмед Ахмедов ще са на линия. Централният защитник получи аркада по време на домакинството на латвийците и бе откаран в болница, но е възстановен. Ахмедов, който не бе в групата за мача с ЦСКА 1948 в първенството, е здрав и на линия. А кой може да е новият собственик на ЦСКА вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички