Стойчо Младенов: Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец


Стойчо Младенов: Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov/LAP.bg

3688 0

Новият стар треньор на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди заминаването на тима за Латвия, където му предстои мач-реванш в Лигата на конференциите срещу Лиепая. Той заяви, че е наясно със силните и слабите страни на съперника и че ще направи всичко, за да продължат "червените" в турнира.

"Знаем силните и слабите страни на Лиепая. Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете трябва да бъдат зарадвани. Всичко възможно трябва да се направи, за да се класираме напред. Резки промени не могат да се правят. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна идея", заяви Младенов.

"Отборът, за съжаление, в два мача съм го гледал. Надявам се бързо да се опознаем. Когато има неправда, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо ниво", допълни той.

"Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се промените да са за добро. Време е да правим отбор. Гриша Ганчев се справи успешно с финансирането на клуба, няма задължения. Аз навсякъде съм успявал да постигна картбланш. Имам подкрепа, в това отношение съм спокоен. Нормално е да съм променен. В подробности няма да изпадаме около назначаването ми. Очаквам Любо да дойде да си вземе довиждане с отбора и тогава ще се видим", каза още треньорът. А ето как Младенов започва подсилването на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Какво се случи с Мичу - идолът на Ерлинг Холанд, който покори Висшата лига?

През 2012 г. един испански атакуващ халф като че ли от нищото взриви Висшата лига. С 18-те си гола за скромния...

Реклама

Най-четени новини


виж всички