Стойчо Младенов: Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец


Стойчо Младенов: Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov/LAP.bg

4918 0

Новият стар треньор на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди заминаването на тима за Латвия, където му предстои мач-реванш в Лигата на конференциите срещу Лиепая. Той заяви, че е наясно със силните и слабите страни на съперника и че ще направи всичко, за да продължат "червените" в турнира.

"Знаем силните и слабите страни на Лиепая. Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете трябва да бъдат зарадвани. Всичко възможно трябва да се направи, за да се класираме напред. Резки промени не могат да се правят. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна идея", заяви Младенов.

"Отборът, за съжаление, в два мача съм го гледал. Надявам се бързо да се опознаем. Когато има неправда, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо ниво", допълни той.

"Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се промените да са за добро. Време е да правим отбор. Гриша Ганчев се справи успешно с финансирането на клуба, няма задължения. Аз навсякъде съм успявал да постигна картбланш. Имам подкрепа, в това отношение съм спокоен. Нормално е да съм променен. В подробности няма да изпадаме около назначаването ми. Очаквам Любо да дойде да си вземе довиждане с отбора и тогава ще се видим", каза още треньорът. А ето как Младенов започва подсилването на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички