Жозе Моуриньо: ЦСКА има страхотен треньор, може да е шампион на България!


Жозе Моуриньо: ЦСКА има страхотен треньор, може да е шампион на България!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4150 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо се изказа ласкаво за играта на ЦСКА след успеха на римляните над "армейците" с 3:2 в мач от Лига на конференциите. Рома оглави групата и продължава напред в турнира.

"Беше трудно, можехте да го видите. До последната секунда играха с достойнство и чест, макар че губеха с 0:3. И смените на Стойчо с опит да промени играта доказаха че беше труден мач. Казах преди време, че при 5:1 в Рим не беше реален резултатът. Да, заслужавахме да бием", заяви Моуриньо.

"Мисля че ЦСКА завършиха двубоя добре. Завършиха със сила, не се отказаха и продължават в българското първенство. Не играхме добре в този период (второто полувреме), започнахме да губим много топки, те започнаха да рискуват повече с бековете и да създават положения. Не създадохме много шансове, нашият отбор не игра добре в този период"

"Е, малко сме късметлии, защото трябваше Бодьо да не спечели двубоя си. Ако трябва да съм честен, ЦСКА е много по-добър отбор от точките, които завоюва в крайна сметка. Можеше да постигне по-добри резултати. Знам, че това за тях е началото на един дълъг процес със страхотен треньор с много опит, който знае какво иска от отбора си и знае, че може да са много по-добре нещата и да се бори с Лудогорец за титлата в България", завърши Жозе Моуриньо.

Ето какво каза и треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички