Жорди Кайседо плаща на ЦСКА, за да го продадат в чужбина


Жорди Кайседо плаща на ЦСКА, за да го продадат в чужбина
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3242 0

Голмайсторът на ЦСКА - Жорди Кайседо, който има договор с клуба до 30 юни 2025 г., e заявил пред шефовете и треньора Саша Илич, че вече не му се играе за "червените" и иска да бъде спазарен в чужбина колкото се може по-бързо, съобщава в днешния си брой "Мач Телеграф".

Еквадорецът закъсня за подготовката на "армейците" в Австрия, като първоначално оправданието беше отменен полет. Няколко дни по-късно обаче от ЦСКА излязоха с информация, в която твърдяха, че нямат представа къде е Кайседо. 

В край на сметка, играчът се присъедини към лагера, от клуба обявиха, че го грози сериозна финансова глоба за неизпълнение на договора, а според гореспоменатото издание, еквадорецът е готов да се откаже от една-две заплати само и само "червените" да го продадат скоростно в чужбина. 

Информациите за интерес от Бешикташ и Тигрес най-вероятно си останаха просто слухове, тъй като от ЦСКА отрекоха от колумбийския тим да са се свързвали с тях. Още след края на сезона пък се заговори за трансфер на нападателя във Фулъм. Сумата, на която е оценяван Кайседо в "Трасфермаркт" е 2 милиона евро, като се твърди, че от "Българска армия" искат поне 5 милиона. 

Снощи Кайседо подмина журналистите на Летище София и не пожела да говори за бъдещето си. Нещо повече – той не се качи на клубния автобус при съотборниците си, а хвана такси от Терминал 2 и потегли в неизвестна посока.

Вижте още: Играчи на ЦСКА вбесиха Саша Илич заради наднормено тегло

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички