ЦСКА излезе с официална позиция относно слуховете за раздор между треньор и ръководство


ЦСКА излезе с официална позиция относно слуховете за раздор между треньор и ръководство
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3195 0

ЦСКА излезе с официално съобщение относно информациите от тази сутрин за първи скандал между новия треньор на тима - Саша Илич и ръководството на клуба.

Твърдеше се, че сърбинът бил недоволен от селекцията и желаел още футболисти, както и категорично отказвал привличането на бившия футболист на Литекс - Данило Асприля. 

В изявлението на сайта твърдо се отрича да е имало подобен проблем, като е описано подробно и кой е избрал новодошлите на "Българска армия" по време на този трансферен прозорец.

Ето и пълното съобщение: 

"️ Официална информация за комуникацията между треньор и ръководство, предстоящи трансфери и разтрогвания

Взаимовръзката и работата между треньора Саша Илич, ръководството и собствениците на клуба са в абсолютен синхрон на всички нива. Напрежение между тях не е имало, дори напротив – комуникацията е на ежедневна база, по всички въпроси и в пълно разбирателство.

Основните теми, които се обсъждат в този период, разбира се, са трансферите. И по този въпрос има пълно единомислие. А обобщени накратко фактите звучат така:

Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по изискване на Саша Илич.Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше предложен на треньора от ръководството и категорично одобрен от Илич.

Данило Асприля не е опция за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше предложен на клуба, но треньорът не го одобри. Всяка друга информация в медиите е плод на спекуалции.

По желание на Саша Илич клубът прави всичко възможно да привлече още двама нови футболисти, поискани лично от треньора.

Отново по желание на Саша Илич се водят преговори за разтрогване на договорите на трима футболисти. При официализиране на раздялата, тя ще бъде съобщена първо от клуба."

Вижте още: ЦСКА е напът да се сдобие с 22-годишен защитник

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички