Жорди Кайседо бе избран за Играч на месеца и посочи разликата между Бруно Акрапович и Любо Пенев


Жорди Кайседо бе избран за Играч на месеца и посочи разликата между Бруно Акрапович и Любо Пенев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1420 0

Жорди Кайседо от ЦСКА бе избран днес за Играч на месец март в анкетата на "Пресклуб България". От 23-ма подали своя глас, 9 души са гласували за нападателя на "червените", 8 за Атанас Илиев от Ботев Пловдив и 6 за Димитър Илиев от Локомотив Пловдив.

Ето какво сподели Кайседо веднага след като му бе връчена наградата:

"Искам да благодаря на Господ, на моите колеги и на клуба. Без тяхната подкрепа и доверие нищо от това не би било възможно. Това е плод на усилията и труда, който полагаме през това време. Надявам се да постигнем още повече. За мен е голяма част да играя за ЦСКА. Това е много голям клуб, който съм го заобичал много. Ще продължа да давам най-доброто от себе си за този клуб. Надявам се в близко бъдеще да помогна да спечелим титлата."

След това нападателят на "армейците" бе запитан и за разликата в треньорските методи на Бруно Акрапович и Любослав Пенев:

"Най-голямата разлика е в тактическата схема. И двамата са прекрасни треньори, които много уважавам. Много положителни неща съм чувал за Любослав Пенев. Опитвам се да говоря с него, защото той беше страхотен голмайстор. Искам да се науча от него на неща, които още ми липсват."

"Работя и се трудя, за да съм в националния отбор. Да се надявам, че ще ме извикат за Копа Америка." - заяви Кайседо на въпрос дали очаква повиквателна от Еквадор за турнира през идното лято.

"Направихме първата стъпка и стигнахме до финал за Купата на България. Знаем, че Арда не е лесен отбор, но и ние сме прекрасен отбор. Мога да ви кажа, че ще дадем най-доброто от себе си, за да спечелим купата. Победата над Лудогорец беше стъпка, но трябва да сме концентрирани първо за мача в неделя, а след това и за останалите мачове." - завърши коментара си Жорди Кайседо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички