Йорданеску праща двама титуляри трайно на пейката


Йорданеску праща двама титуляри трайно на пейката

2075 0

Двама от основните футболисти на ЦСКА от началото на сезона - Борис Галчев и Кристиян Малинов, почти сигурно ще отпаднат от стартовия състав в следващите кръгове.

Много е вероятно и двамата да седнат на пейката при домакинството на Черно море, което ще е на 18 септември (неделя) от 19:00 часа, пише "Тема Спорт".

За сметка на тях ще бъдат налагани португалците Рубен Пинто и Руй Педро.

Капитанът явно издиша от началото на сезона и се очаква ролята му в състава да стане по-периферна и да бъде използван предимно като резерва.

Джеки: Ако не върви, ЦСКА да ги прекръстят на Кърпачев, за да не берем срам!

Малинов пък е може би най-голямото разочарование в стартовия състав на ЦСКА. Той не се представи на ниво в нито един от б-те мача досега. В контролите също бе слаб. Не показа нищо впечатляващо - почти не е взел висока топка, има 1-2 удара от дистанция, а огромна част от подаванията му са на късо разстояние. В дефанзивен план също не е никак убедителен и е сред най-слабите в почти всички срещи. По никакъв начин не се защитава на терена и е чудно защо е абониран за титулярно място, пише изданието.

Така треньорът Йорданеску ще използва Рубен Пинто като опорен халф, вместо Малинов и Руй Педро като офанзивен такъв, вместо Галчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички