Йорданеску: Кешеру е най-добрият нападател в България


Йорданеску: Кешеру е най-добрият нападател в България

1102 0

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску отправи куп похвали към един от играчите на Лудогорец, срещу който ще се изправи неговият тим в този кръг..

"Кешеру имаше проблеми преди време с контузия, но сега е напълно възстановен. И друг път съм говорил за него, и сега пак ще го кажа - за мен той е един от най-добрите румънски играчи. И бих казал, че е най-добрият нападател в България, макар да не искам да обиждам другите футболисти", призна Йорданеску пред digisport.ro.

"Задължени сме да го спрем в мача в събота. Той има много висока класа, действа автоматично и напоследък бележи много. Срещаме го в неподходящ момент, но се надявам, че ще сложим край на устрема му", добави румънецът.

"Очаквам ЦСКА сега да бъде подкрепен от фенове на Стяуа. Знам, че за дербито с Левски бяха дошли 30 привърженици, надявам се отново да пътуват до България. Запалянковците на ЦСКА и Стяуа са близки и малко допълнителна подкрепа никога не е излишна. Сигурен съм, че феновете отново ще ни дадат голяма мотивация от трибуните", завърши Йорданеску.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички