Иван Турицов получи прочувствено съобщение от сестра си след изпусната дузпа за ЦСКА


Иван Турицов получи прочувствено съобщение от сестра си след изпусната дузпа за ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4482 0

Голямата подкрепа към Иван Турицов продължава, след като изпусна дузпа в заключителните минути срещу ЦСКА 1948, която можеше да донесе победа за ЦСКА. По този начин "червените" изпуснаха първото място и изостават с точка зад Лудогорец.

Безспирна подкрепа към Турицов

Този път специален пост към бранителя бе посветен от неговата сестра -  Кристина. "Всеки може да съди и да критикува когато човек греши. Единствено мога да кажа, че и в добро и зло винаги ще бъда до теб и ще бъдеш моята гордост. Ти беше най-добрият и даде всичко от себе си. Обичам те", написа сестрата на Турицов, който от своя страна отговори с емотиконка сърце.

Ситуацията за "червените" можеше да е коренно различна, ако капитанът на тима Иван Турицов, който сложи лидерската лента след изваждането на Юрген Матей, беше реализирал шанса си. Защитникът на 31-кратните шампиони обаче разочарова, след като дори не съумя да уцели вратата, пазена от Генадий Ганчев. Това беше първият му пропуск от бялата точка.

 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички