Животното: Нямаме сили за титлата, Томов да си ходи, ако не вземе лиценз


Животното: Нямаме сили за титлата, Томов да си ходи, ако не вземе лиценз
Снимка: "България Днес"

13560 0

Тарторът на агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното смята, че треньорът на любимия му отбор Стойчо Младенов реве за щяло и нещяло. Тимът на "армейците" имаше преднина пред Лудогорец от 3 точки преди подновяването на първенството, но след две загуби вече е на второ място.

"Стойчо само се оплаква - обяви пред "България Днес" Петров. - Реве за всичко, а няма за какво. Феновете са зад него. При загубата с 0:2 от Локо (Сф) след мача всички скандираха неговото име. Не съм изненадан от слабите игри на ЦСКА в последно време. Закономерно загубихме от "железничарите" и от Берое. Бяха по-добри от нас. Младенов води постоянно някакви свободни агенти, а после мрънка, че не ставало с толкова много нови. Това е смешно, защото те пристигат заради него. На "Армията" идват знайни и незнайни футболисти. Не става само с чуждестранни играчи", изрази мнение той.

"Не смятам, че има някакво голямо напрежение в отбора. Единствено финансовите проблеми пред тима могат да разклатят спокойствието на играчите. Преди подновяването на първенството се бяхме заблудили, че сме направили нещо. А не сме! Футболистите ни толкова могат", категоричен е Петров.

Един от лидерите на "червената" агитка е на мнение, че изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров и Стойчо Младенов не трябва да влизат в конфликт. След мача треньорът каза на шефа си да си гледа своята работа, а не да се меси в неговата.

"Младенов трябва да е треньор на ЦСКА поне на този етап - смята Животното. - Не може да уволняваме наставниците след две загуби. За смяна на треньора може да се говори едва след края на сезона. И то ако "червените" завършат извън първите три отбора. Единствено тогава ние, феновете, ще имаме претенции към него. Всички искат ЦСКА да играе в Европа. Там са парите. Ако успеем да стигнем до втори или трети предварителен кръг, ще закърпим половината бюджет. Недопустимо ще е, ако отново отпаднем от незнайни за нас отбори като Зимбру и Мура.

Животното смята, че ЦСКА няма сили да се бори за титлата. "Не можем да се мерим с Лудогорец, въпреки че и те също са слаби. В последните няколко мача бяха трагични. Нищо не играха. Оставиха "Левски" да владее инициативата в последните минути. А този "син" отбор е жалък. Не зная докога феновете му ще търпят Батков начело на клуба. На Кирил Домусчиев му се услади неговият отбор да играе в Шампионска лига. Той спечели доста пари от това."

Петров засегна и темата за лиценза на ЦСКА. През 2008 г. отново при управлението на Александър Томов тимът от "Борисовата градина" остана извън участие в европейските турнири заради неизплатени дългове.

"Ако ЦСКА не вземе лиценз през тази година, Томов да си ходи - призова Животното. - Даже трябва сам да си тръгне. Покриването на изискванията е негова работа. Той пристигна на "Армията" като спасител. Дойде с голяма кошница. Надявам се да си свърши задълженията. През 2008 г. заради него ЦСКА не игра в Европа. Тогава направи много грешки начело на тима. Дължеше пари на Удоджи. Трябваше да ги изплати до края на март, а го направи чак през май, когато вече беше ясно, че няма как да вземем лиценз. След това започна да се оплаква, че други хора са попречили да бъде взет. Искам да попитам как така други са му виновни, като той просто трябваше да плати?", завършва Животното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички