ЦСКА разочарова Маркиньос и той отказа да тренира


ЦСКА разочарова Маркиньос и той отказа да тренира

2768 0

Един от най-важните играчи на ЦСКА - Маркиньос, е отказал да тренира. Футболистът е разочарован от поредното неспазено обещание от страна на шефовете.

Както е известно, миналата седмица Марки имаше проблеми с контузия и затова бе под въпрос за мача с Берое. Бразилецът пропусна и всички тренировки преди въпросната среща. Единствената възможност Маркиньос да се излекува бързо бе пътуване до Сърбия при известната лечителка Марияна. Естествено, че клубът нямаше необходимите средства и Маркиньос заедно със своя колега Стефан Николич замина със собствени пари. Уговорката с ръководството е била в началото на тази седмица сумата да бъде възстановена. Това не се случи и вчера Маркиньос е отказал да участва в сутрешното занимание.

След дълъг разговор със Стойчо Младенов бразилецът склонил да се включи в следобедното занимание, съобщава "Меридиан мач".

Заниманията на ЦСКА продължават да бъдат проблемни. "Армейците" тренират в балон, а тренировъчното игрище в Панчарево е затрупано със сняг. Поради липсата на пари теренът продължава да бъде непочистен. Шефовете си правят оглушки и не предприемат никакви действия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички