Йешич: Вярвам в титла за ЦСКА, навиячите му са велики


Йешич: Вярвам в титла за ЦСКА, навиячите му са велики
Снимка: БГНЕС

3160 0

Миодраг Йешич, треньорът, който води отборите на ЦСКА и Литекс в два последователни сезона, призна, че ще стиска палци за "армейците".

"Червените" са домакини на отбора от Ловеч днес от 19,30 ч. Мачът ще бъде предаван пряко по "Диема".

"Стискам палци на ЦСКА и вярвам, че отборът може да стигне до титлата - каза пред "България Днес" от Сърбия Миодраг Йешич. - "Армейците" показаха, че неслучайно са лидер в класирането. Важно е, че ЦСКА успява да печели точки срещу силните отбори. "Червените" могат да станат дори шампиони. Но затова е много важно да натрупат добър актив преди плейофите. Поздравявам великите навиячи на ЦСКА и им желая много радост по трибуните."

Генерала не е толкова оптимистично настроен относно ситуацията в Литекс.

"Оранжевите" се представят нестабилно - коментира сръбският спец. - Единственият мач, в който играха на високо равнище, беше срещу Левски, когато победиха с 3:0. Представянето на Литекс във всички останали мачове беше колебливо. Отборът пропусна да натрупа самочувствие и опит в евротурнирите, след като отпадна от унгарския Дьошгьор. Това бе един слаб съперник, който трябваше да бъде преодолян".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички