Янев възхвали играчите на ЦСКА, говори и за бъдещето на клуба


Янев възхвали играчите на ЦСКА, говори и за бъдещето на клуба
Снимка: БГНЕС

1332 0

Старши-треньорът на ЦСКА Христо Янев остава много доволен от продукцията на неговите възпитаници по време на победата с 6:0 над Велбъжд днес на стадион "Българска армия".

"Това е футболът, който искаме да виждаме. Искаме нещата да се получават и да виждаме това, което видяхме днес на терена. Начинът, по който подходиха футболистите, ми достави удоволствие, а и на зрителите на стадиона", сподели пред Канал 3 младият специалист.

"Имаме петима контузени. Всички млади момчета, които се появиха в игра, показват неща, които ни дават увереност за работата, която вършим и че възприемат информацията, които им даваме и искат да се развиват.

„нес желанието и старанието на всеки един беше похвално. Благодарим на феновете за подкрепата. Искаме колкото се може повече и повече феновете да идват на стадиона и да ни подкрепят".

Той беше попитан и за информациите, че мачът с Велбъжд може и да е последен за тима във "В" група.

"Нашата работа е да говорим на терена. Има хора, които дават най-доброто от себе си не само ЦСКА да съществува, а и да бъде отборът, който трябва да е. Колкото повече хора разберат, че ЦСКА е фактор в българския футбол и трябва да присъства на най-високото ниво, толкова по-добре за българския футбол", каза Янев и коментира впечатляващия начин, по който феновете за пореден път подкрепиха клуба.

"От много години не съм виждал такава подкрепа. Благодаря за това нещо, то дава стимул за развитие, дава на младите самочувствие за работа и им показва какво е ЦСКА. Даваме най-доброто от себе си", завърши Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички