Янев неочаквано се заяде с ЦСКА след 0:2


Янев неочаквано се заяде с ЦСКА след 0:2

4838 0

Треньорът на Нефтохимик Христо Янев неочаквано се заяде с бившия си клуб ЦСКА, след като "армейците" спечелиха с 2:0 визитата си в Бургас срещу "шейховете". Янев бе провокиран да отправи злобния коментар след въпрос дали серията без загуби на Нефтохимик влияе негативно на футболистите.

"Два мача нямаме победа, не знам за каква серия говорите толкова", заяви Янев и бе прав в забележката си, защото Нефтохимик срази Пирин с 3:1, след което отстъпи на Дунав с 0:3 и сега на ЦСКА с 0:2.

Успехът над Пирин обаче е единствен в последните шест мача от първенството и тимът на Янев е на предпоследно място в класирането с 12 точки - 4 по-малко от Локомотив (Горна Оряховица) и 4 повече от Монтана.

"Все пак, играхме срещу отбор, който в много по-голяма серия не може да спечели точки, така че престанете да поставяте под напрежение тези момчета (от Нефтохимик)", заяви Янев, очевидно визирайки проблемите на Едуард Йорданеску в ЦСКА.

Колкото и недолюбван да е бил румънецът на "Армията", едва ли е адекватно да се сравняват резултатите на ЦСКА с тези на Нефтохимик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички